(Nederlands) 15 september 2022: Bezoek ons op LexpoNL

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Het aftellen is begonnen naar Lexpo, hét legaltech en innovatie event, eindelijk weer live!  Deze keer speciaal samengesteld voor juridisch Nederland en Vlaanderen, LexpoNL op maandag 3 oktober 2022.

Na 3 jaar afwezigheid komt onze sector eindelijk weer bij elkaar om op de hoogte te worden gebracht van de laatste innovatieve trends en ontwikkelingen, om bij te praten met oude bekenden en om ervaringen te delen met elkaar. Het deelnemersveld is wederom zeer divers, dus nieuwe ontmoetingen zijn sowieso gegarandeerd.

DotOffice is een trotse sponsor van LexpoNL omdat wij het belangrijk vinden dat we met elkaar in gesprek blijven en om de bezoekers in staat te stellen te leren van alle fascinerende sessies, waarvan de keynote zal worden verzorgd door Bas Kodden, hoogleraar Leiderschap en Management Ontwikkeling aan de Nyenrode Business University. Daarnaast zijn er tal van leerzame en interessante sessies voor advocatenkantoren en bedrijfsjuridische afdelingen, van klein tot groot.

We hopen jullie te zien op 3 oktober in Amsterdam! Namens de organisatie van LexpoNL mogen wij jullie een mooi aanbod doen: neem een collega mee voor de helft van de prijs! Zorg er alleen voor dat je snel 2 tickets bestelt op https://lexpo.nl met deze promotiecode: colleg@