026-3211100 Ma. - Vrij. 08:30 - 17:00

Partners

DotOffice collaborates with, among others:

Change to Comm is the developer of AuditCase. With AuditCase, we offer a fully web-based CRM and DMS solution for accounting firms.

Manage all your document flows including scanning, outgoing correspondence, and email. AuditCase is integrated with various client portals and connects to many different solutions, enabling single-time data entry.

With over 15 years of experience with accounting firms and implementation processes, AuditCase is a proven solution.

OfferteLab specializes in creating winning proposals and contributes to increased revenue. OfferteLab writes, edits, trains, and advises. It also conducts clear analyses of existing proposals, serving as a starting point for improvements. OfferteLab markets OfferteMaker: smart software – developed by DotOffice – for quickly creating customized quotes. OfferteLab works for companies such as Grontmij, SOMA Corporate Training, Rittal, Phoenix Contact, and Quality Service

Webservices.nl is marktleider op het gebied van online verrijking en validatie van data. Met de diensten die zij aanbiedt wordt informatie in online applicaties online getoetst en verbeterd door controle met officiële databases. Zo kan informatie over adressen, bedrijven, voertuigen, vastgoed en kredietwaardigheid snel en makkelijk worden aangevuld.

GeONE is SharePoint specialist en realiseert Informatie Management toepassingen. De consultants van GeONE beschikken over vakinhoudelijke kennis rondom digitaal (samen)werken, elektronische archieven en procesautomatisering.

Tevens beschikt GeONE over standaard SharePoint add-ons voor Document Management en E-mailmanagement.
Door haar jarenlange ervaring en zorgvuldig samengestelde portfolio is GeONE veelvuldig in staat gebleken actuele thema’s, zoals het nieuwe werken, office 365, papierloosvergaderen en samenwerkingsportalen om te zetten in toepasbare oplossingen voor zowel profit als non-profit organisaties.

Met Acanthis heeft DotOffice uitgebreide integratiemogelijkheden tussen DocBase en de huisstijl correspondentie applicatie Documents for you. Veel extra mogelijkheden worden aangeboden aan de gebruiker om op eenvoudige wijze documenten op te slaan in DocBase, waarbij de documenten DocBase informeren over de wijzigingen en aanpassingen. Tegelijk kan een gebruiker vanuit Microsoft Word informatie raadplegen uit DocBase en zelfs automatisch verwerken in zijn of haar Document.

Terwijl de wereld verandert en de afhankelijkheid van digitale en complexe informatiestromen steeds groter wordt, staan zij al sinds 1985 met beide benen op de grond. De 180 medewerkers zetten zich dagelijks in voor vernieuwing en verbetering. Ze wachten niet af, maar bedenken en bouwen samen aan een digitale, duurzame wereld. BCT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen die datastromen omzetten naar informatie. Als die informatie goed gebundeld wordt en op de juiste momenten ter beschikking wordt gesteld, ontstaat er kennis die organisaties kunnen gebruiken om een concurrerende voorsprong te creëren én te behouden. BCT noemt dit Enterprise Information Management (EIM) en het vormt de kern van het bestaansrecht van BCT.

DotOffice werkt samen met BCT om de integratie met documentcreatie een nieuwe dimensie te geven. Meta informatie kan worden uitgewisseld tussen de beide applicaties, vanuit een Microsoft Word document naar Corsa en vanuit Corsa naar het Word Document, zonder beperkingen.

OSAGE is een communicatie- en ontwerpbureau uit Utrecht. OSAGE is sterk in vraagstukken die liggen op het snijvlak van communicatie en ontwerp. Osage levert diensten op het gebied van corporate ontwerp, functioneel ontwerp en interactie-ontwerp. Met Osage heeft DotOffice al lange tijd een warme relatie. De twee bedrijven vullen elkaar uitstekend aan. Osage heeft specialisten op het gebied van communicatie en ontwerp, DotOffice de specialisten om hun creaties en ontwerpen perfect en zonder consessies in Microsoft Office tot uiting te laten komen.

Decos is een Nederlands softwarebedrijf gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van document- en informatiebeheer. Sinds de oprichting in 1987 heeft Decos diverse succesvolle applicaties op de markt gebracht. Met de introductie van de complete en veelzijdige oplossing voor document- en recordsmanagement Decos D5, geldt Decos als één van de belangrijkste spelers in Nederland op de markt van documentbeheer. Onafhankelijk onderzoek heeft Decos D5 tevens aangewezen als het beste geïntegreerde zaaksysteem met eigen NEN 2082-gecertificeerd DMS/RMA. Inmiddels maken ruim 500 organisaties in diverse landen binnen onder andere de overheid, zorg en het onderwijs gebruik van onze oplossingen voor het organisatiebreed beheren van informatie. Meer informatie: www.decos.nl

InfoCaster is gespecialiseerd in het maken van intelligente webomgevingen voor eindgebruikers. De gebruiker heeft de mogelijkheid zijn persoonlijke informatie omgeving samen te stellen. Binnen de webomgeving staan de gebruikers met elkaar in contact door impliciet click gedrag en zo brengen gebruikers elkaar op de hoogte van relevante informatie. “Connecting Knowledge” is voor ons een manier om te uiten dat het niet om kennis op zich gaat, maar vooral over de overdracht van relevante kennis. Relevante kennis van personen koppelen aan personen welke interesse hebben in deze kennis.

Split~Vision beweegt mens en organisatie vooraf grip te krijgen op hun processen, informatie en systemen, in een wereld van voortdurende voortschreidende veranderingen. Zekerheid vasthouden en de samenhang blijvend beheersen en beheren. Met als doel dat mens en organisatie zich kunnen verantwoorden over de gemaakte keuzes en de gevolgen ervan. Uw organisatie is “In Controll”.