(Nederlands) Word sjabloon

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

De huisstijl van uw organisatie of bedrijf verwerkt in een Word sjabloon. Het is mogelijk bij DotOffice. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een unieke en persoonlijke huisstijl voor de werkomgeving binnen uw bedrijf. Hierbij staat kwaliteit, transpiratie en uniformiteit voorop. Nog vaak genoeg worden er binnen een bedrijf diverse versies van brieven en faxen verstuurd. DotOffice zorgt er met de ontwikkeling van een Word sjabloon voor dat dit niet langer voorkomt. Een Word sjabloon zorgt ervoor dat uw documenten identiek zijn en dat er veel tijd en geld bespaard kan worden door een Word sjabloon in te zetten binnen uw organisatie. Een Word sjabloon kan op maat gemaakt worden door onze vakkundig specialisten. Daarnaast adviseren wij u graag over het samenwerken in documenten en koppelingen van huisstijldocumenten met databases of backoffice applicaties. Dit alles levert gestandaardiseerde maatwerkoplossingen op!

Een Word sjabloon is naar keuze in alle onderdelen van Microsoft Office en Word (doDocuments) toe te passen en door u eenvoudig te onderhouden. Interesse in de werkzaamheden van DotOffice en de mogelijkheden voor een Word sjabloon op maat? Neem contact met ons op via tel. 026 3211100 of email adres info@dotoffice.nl.