(Nederlands) Sjabloon Word

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Het maken van een sjabloon in Word kunt u overlaten aan DotOffice. Onze specialisten op het gebied van Microsoft Office en Sharepoint ontwikkelen voor u de sjabloon in Word op maat en aangepast aan uw wensen. Een sjabloon in Word is een speciaal document waar diverse gegevens in staan zoals kantlijnen, lettertypen en tab- instellingen. Tevens is het mogelijk om in het sjabloon van Word tekst neer te zetten. DotOffice staat voor transparante huisstijloplossingen waarbij klanttevredenheid centraal staat en daarbij is onze doelstelling alle functionaliteit van Microsoft Office applicaties te benutten bij het maken van huisstijl documenten en een optimale integratie met uw processen te realiseren.

Het document framewerk van DotOffice is een veelgebruikte huisstijl correspondentie applicatie. U kunt eenvoudig vanuit een centrale bron uw eigen sjabloon via Word onderhouden. Hierdoor wordt voor alle gebruikers van het systeem naar keuze dezelfde sjabloon in Word toegepast. Te denken valt aan onder meer een sjabloon voor Word in Microsoft Office, Word (doDocuments), Outlook (doMail) en PowerPoint (doPresentations). De mogelijkheden voor een sjabloon Word zijn bij ons naar wens en budget te selecteren.

Voor meer informatie over onze mogelijkheden kunt u contact opnemen met DotOffice via tel. of 026 3211100