(Nederlands) Powerpoint maken

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Wilt u een Powerpoint presentatie maken met de huisstijl van uw bedrijf of organisatie hierin verwerkt? Dan bent u bij DotOffice aan het goede adres. Bij DotOffice zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe huisstijlen in alle onderdelen van Microsoft Office en Sharepoint waaronder in Word, Outlook en Powerpoint. Hierdoor kunt u ideaal een Powerpoint presentatie maken met uw eigen huisstijl. Uniformiteit, kwaliteit en transparantie staan bij een unieke huisstijl voor het Powerpoint presentatie maken centraal.

De huisstijl wordt in overleg met u op maat aangeboden zodat u direct aan de slag kunt met een Powerpoint presentatie maken of binnen andere onderdelen van Microsoft Office. Zo kunt u met een unieke huisstijl binnen uw organisatie een Powerpoint presentatie maken waardoor u dient te kiezen uit een aantal vaste sjablonen, een logo en lettertypes. Een Powerpoint presentatie maken in een vaste huisstijl bepaald voor een groot deel de efficiëntie van de communicatie en het werkproces. U bespaart tijd en geld met een effectieve en heldere werkomgeving.

Wilt u meer informatie over een Powerpoint presentatie maken in een persoonlijke huisstijl? Neem dan contact op met DotOffice via tel. 026 3211100 of email adres info@dotoffice.nl.