(Nederlands) Huisstijl document

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

DotOffice is specialist op het gebied van huisstijl document creatie en het ontwikkelen van transparante huisstijl documenten oplossingen. Bij DotOffice kunt u terecht voor een nieuw huisstijl document op maat in een vertrouwde MS Office en Sharepoint omgeving te realiseren.

Wij bieden u een persoonlijke gestandaardiseerde oplossing voor het realiseren van uw eigen huisstijl document. DotOffice is daarbij voorzien van de beste faciliteiten en een moderne en centrale werkomgeving waardoor wij de garantie kunnen bieden voor de gewenste kwaliteit. Een DotOffice huisstijl document generatie systeem is opgebouwd uit vier elementen, volledig modulair en naar wens en budget te selecteren. Daarbij wordt de werkomgeving volledig geconfigureerd en werkend opgeleverd zodat u er direct mee aan de slag kunt. Met ons unieke huisstijl document generatie systeem garanderen wij uniformiteit en kwaliteit in al uw Microsoft Office documenten door de standaard kantlijnen, tab- instellen en lettertype. Met een persoonlijk huisstijl document generatie systeem creëert u binnen uw bedrijf één gezicht en een eenheid. Voor meer specifieke mogelijkheden kijkt u op onze website. Hier kunt u tevens diverse referenties vinden van tevreden klanten.

Heeft u vragen en/of opmerkingen of wenst u wellicht meer informatie? Neem dan contact op met telefoonnummers 026 3211100.