(Nederlands) Documentcreatie

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Voor een professionele uitstraling van uw organisatie is het van belang dat u gebruik maakt van een dezelfde documentcreatie. De communicatie uitingen, maar ook de huisstijl van uw bedrijf is volgens dezelfde huisstijl opgemaakt. DotOffice helpt u de eenheid in documentcreatie te ontwikkelen voor een unieke huisstijl op maat. Wij proberen nieuwe documentcreatie in de vertrouwde omgeving van Microsoft Office en Sharepoint te realiseren en staan daarbij voor transparante documentoplossingen en de garantie dat u de beste kwaliteit kan worden geboden.

Medewerkers kunnen op basis van deze centrale documentcreatie in de huisstijl snel en gemakkelijk het documenten maken volgens de laatste versie van uw huisstijl. De documentcreatie is naar keuze aan te passen in onderdelen van Microsoft Office, Word (doDocuments), Outlook (doMail), PowerPoint (doPresentations), InfoPath (doForms), SharePoint (doStore) etc. en is eenvoudig te onderhouden. Met documentcreatie zorgt u voor uniformiteit en kwaliteit in al uw Microsoft Office documenten.

Op onze website vindt u een overzicht van klanten voor wie wij eerder onder meer een huisstijl hebben ontwikkeld. Hierbij is een eenheid gevormd binnen het bedrijf op het gebied van documentcreatie. Voor meer informatie over de mogelijkheden van documentcreatie kijkt u op onze website.