(Nederlands) Briefsjabloon

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Een briefsjabloon maakt beleids- en werkdocumenten overzichtelijk en creëert uniformiteit en kwaliteit binnen uw bedrijf. Een briefsjabloon geeft uw bedrijf een zakelijke en chique uitstraling en tevens is tevens gemakkelijk te gebruiken door de medewerkers. De specialisten van DotOffice houden zich bezig om nieuwe huisstijloplossingen in MS Office en Sharepoint omgevingen te realiseren. Wij staan voor een transparante huisstijl met de mogelijkheden voor een briefsjabloon geheel afgestemd op uw eisen en wensen. Met behulp van de inbreng van DotOffice proberen wij aan de hand van een persoonlijk briefsjabloon een persoonlijke gestandaardiseerde oplossing voor u te realiseren waar u nog lang baat van zult hebben.

Het briefsjabloon wordt vanuit een centrale bron toegepast op alle gebruikers binnen uw bedrijf en is eenvoudig te onderhouden. U kunt het briefsjabloon naar keuze in alle onderdelen van Microsoft Office, Word (doDocuments), Outlook (doMail), PowerPoint (doPresentations), InfoPath (doForms), SharePoint (doStore) etc. toepassen. Heeft u vragen en/of opmerkingen of wenst u wellicht meer informatie over de mogelijkheden van een briefsjabloon? Neem dan contact op met telefoonnummers 026 3211100. U kunt ons tevens bereiken via het email adres info@dotoffice.nl.